Με μαύρα μπαλόνια στο σταθμό των τρένων στη Θήβα-BINTEO

Μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση για τα Τέμπη και στη Θήβα.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, σωματείων και φορέων της πόλης, απαιτώντας δικαίωση για τις 57 αδικοχαμένες ψυχές των Τεμπών.

Η συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, είχε έντονο συναισθηματικό και αγωνιστικό χαρακτήρα. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και πλακάτ με συνθήματα όπως «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν έγκλημα», «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη» και «Οι ζωές μας έχουν αξία», εκφράζοντας την οργή τους για τις πολιτικές και διαχειριστικές ευθύνες που οδήγησαν στην τραγωδία.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που το λόγο έδωσαν οι διοργανωτές στον Νίκο Στρατέλο, που μίλησε για τον γιό του, Στέλιο, ο οποίος μαζί με την κοπέλα του ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες από το δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity 62..

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας και άφησαν στον ουρανό δεκάδες μαύρα μπαλόνια σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Διαβάστε επίσης

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Θήβα-ΒΊΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο